Конкурси

Филтер по Наслови      Прикажи #  
# Наслов на артиклот Датум Кликови
131 Конкурс за избор на директор на Националната установа Национална и Универзитетска Библиотека Св.Климент Охридски-Скопје Понеделник, 05 Ноември 2012 3337
132 Конкурс за избор на директор на Националната установа Конзерваторски центар-Скопје Понеделник, 05 Ноември 2012 3127
133 Конкурс за поддршка на стручно усовршување на талентирани уметници за 2013 година Вторник, 09 Октомври 2012 3420
134 Конкурс за доделување на државната награда “Мито Хаџи Василев Јасмин” во 2012 г. Петок, 28 Септември 2012 2082
135 Конкурс за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2013 година Понеделник, 10 Септември 2012 3635
136 Резултати од конкурсот за Откуп на самостојно реализирана продукција-мај 2012 Петок, 24 Август 2012 2537
137 Конкурс за доделување на државната награда “Св,Климент Охридски” во 2012 г. Четврток, 31 Мај 2012 4832
138 Конкурс за финансирање проекти од национален интерес во културата за 2013 година Четврток, 31 Мај 2012 11355
139 Поднесување на предлог-проекти од областа на културата во рамките на Meѓународниот фонд на УНЕСКО за културната разноликост за 2013 година Вторник, 15 Мај 2012 3914
140 Конкурс за откуп на самостојно реализирани публикации (први изданија) Понеделник, 14 Мај 2012 2909
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia