Конкурси

Филтер по Наслови      Прикажи #  
# Наслов на артиклот Датум Кликови
11 Конкурс за доделување на Државната награда „Мајка Тереза“ во 2018 година Понеделник, 16 Април 2018 710
12 Саем на книга во Техеран, можност за регистрација на странски издавачи Вторник, 27 Март 2018 477
13 Повик за поднесување на предлог - проекти на Меѓународниот фонд на УНЕСКО за културна разноликост за 2018 година Петок, 23 Март 2018 2253
14 Конкурс за Меѓународниот фестивал за фотографија “Блу вижн” во Техеран Вторник, 20 Март 2018 855
15 Централно - европската иницијатива (ЦЕИ) со повик за стипендии за престој на писатели Понеделник, 19 Март 2018 1757
16 Конкурс за финансирање проект од национален интерес, Манифестација „Град на културата во 2018 година“ Четврток, 14 Декември 2017 3473
17 Конкурс за доделување месечни надоместоци на самостојните уметници за 2018 година Четврток, 14 Декември 2017 5104
18 Повик за проекти: Волонтери за Светско наследство за 2018 година на УНЕСКО Понеделник, 20 Ноември 2017 2642
19 Конкурс за учество во финансирање проекти од програмите на Креативна Европа (2014-2020) - потпрограма Култура и Култура 2007-2013 на ЕУ за 2018 година Вторник, 31 Октомври 2017 4611
20 Конкурс за стручно усовршување на уметници и дефицитарни стручни кадри во областа на театарот, музиката, танцот, литературата, визуелните уметности, архитектурата и дизајнот и заштитата на недвижното, движното и нематеријално културно наследство за 2018 г Понеделник, 16 Октомври 2017 7977
kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia