Повик за аплицирање на програмата за размена „Artist-in-Residence Programme 2018“

Министерството за култура на Република Македонија информира дека Австриската федерална канцеларија и Култур контакт-Австрија го објавија Повикот за аплицирање  за програмата „Artists-in-Residence Programme 2018“,  кој  се однесува на повеќемесечен престој на уметници во Виена, Република Австрија.

За ваше подетално информирање околу програмата за размена, како и за условите за аплицирање, посетете го следниот линк: www.artists-in-residence-austria.at

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia