Фото галерии

Посета на Домот за деца без родители „11 октомври”

dom_11_oktomvri_340

Повеќе...

Oтворен градскиот театар во Гевгелија

gevg_3_320

Повеќе...

Посета на екипата која го подготвува филмот Приказни од Дивиот Исток во режија на Столе Попов

prikazni_od_diviot_zapad_poseta-6

Повеќе...

Нова археолошка поставка во Музејот во Прилеп

pp_320

Повеќе...

Спомен куќа на Тодор Проески

tose_za_web

Повеќе...

Битолскиот завод и музеј ја доби најголемата и репрезентативна археолошка поставка

nova_muzejska_postanovka_340

Повеќе...

Музејски комплекс Музеј на вода кај Градиште на Охридското Езеро, с. Пештани

muzej_na_voda_320

Повеќе...

Нови депоа во Кинотеката на Македонија

kinotekanovidep

Повеќе...

Музеј на македонската борба за државност и самостојност

muzej_340

Повеќе...

Денови на македонската култура во Естонија

07

Повеќе...

Прва официјална посета на министерот за култура Елизабета Канческа-Милевска на Народна Република Кина

kina_001

Повеќе...

35 скулптури во централното градско подрачје

35 skulpturi vo centralno gradsko podracje

Повеќе...

Спомен куќа на Мајка Тереза

Повеќе...

Отворен Градскиот музеј во Крива Паланка

Kr-Pal9320

Повеќе...

Министерот за култура во Охрид оствари билатерална средба со генералниот директор на УНЕСКО

Ohrid3-8-8-2011-32

Повеќе...

Светски ден на театарот

den-na-teatarot

Повеќе...

Претставени артефакти од 4000-та година пред Христос до крајот на 19 век пред холандската публика

1_intro

Повеќе...

Монографија и двојно ЦД на Златните славејчиња

2_intro

Повеќе...

kultura_logo_2

oglas

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia