Отворање на изложбата „Презентација на изработени парчиња современ накит“

На 18 март во Мултимедијалниот центар Мала станица беше отворена изложбата „Презентација на изработени парчиња современ накит“ во рамките на тематската работилница која од 12 до 18 март се одржа во Скопје. На отворањето на изложбата пред многубројните посетители се обратија претседателот на Република Македонија г. Ѓорге Иванов и министерот за култура Елизабета Канческа-Милевска.

kreat industrii_izlozba_1kreat industrii_izlozba_10kreat industrii_izlozba_11kreat industrii_izlozba_12kreat industrii_izlozba_2kreat industrii_izlozba_3Akreat industrii_izlozba_4kreat industrii_izlozba_7kreat industrii_izlozba_8kreat industrii_izlozba_9