Vendim për ndarjen e Çmimit Shtetëror “Nëna Terezë” në vitin 2018

Në bazë të neneve 8,9,11,12,13, 17,18 dhe 19 të Ligjit për çmimet shtetërore dhe Ligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për çmimet shtetërore (Gazeta Zyrtare e RM-së, nr. 52/06, 54/07 dhe 74/12 ) dhe nenet 1,4,6,8 dhe 22 nga Rregullorja për punën e Këshillit për ndarjen e Çmimit shtetëror “Nënë Tereza”, Këshilli në mbledhjen e mbajtur më dt. 13 qershor 2018 solli: ...

Vendim për ndarjen e Çmimit Shtetëror “Nëna Terezë” në vitin 2018

kultura_logo_2

ohridsko_leto_nova-2

 
    

Линкови

vladamkpretsedatel

sobraniee-demokratija-banner

uslugigovmkkomisija-za-pris-jk

sekretarijatzaeuinvest-macedonia

uzknunesco

ohridsko-letongm

mobmf

logo_tanec

exploring-macedonia