Резултати од годишнитe конкурси за проекти од национален интерес во културата за 2019
Резултати од годишнитe конкурси за проекти од национален интерес во културата за 2019

 

[/su_spoiler title= ]
Годишен конкурс за финансирање проекти од национален интерес во културата од областа на драмската дејност за 2020 година
Пријава за драмска дејност 2020][/su_spoiler ]

Образец за професионална драмска претстава

Образец за аматерска претстава

Контакт (сектор драмска):

+389 70 000 000

info@kultura.mk