Министерство за култура

Ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 61
1000 Скопје, Република Северна Македонија

емаил: info@kultura.gov.mk
Тел: (02) 3240 604, 3240 605, 3240 620, 3240 500
(02) 3240 514

Список на вработени (симни)

 

 

 

Испратете порака

14 + 1 =