НУ Турски Театар на  10.10.201г.(четврток)сопочеток во 20.00 ч.

ќе ја изведе претставата ТРИ СЕСТРИ по мотивите од ТРИ СЕСТРИ на Антон ЧЕХОВ   во режија на ВасилХРИСТОВ. Со титл на македонски јазик, претставата ќе биде изведена на сцената во Театар Комедија.