Чудесна терапија“ од авторот  Даниел Глатауер, во режија на Димче Николовски е претставата со која ќе биде отворена новата сезона во Драмскитетара во Скопје. Премиерата на оваа претставата е закажана за 14.9.2019 година (сабота) на малата сцена на Драмски театар со почеток во 20:00 часот.